Visie op wijn

Wijn is....

Sinds mijn start in 1965 heeft de wereld van wijn niet stil gestaan, ik heb niet stil gestaan … We zijn als bedrijf geëvolueerd, of beter gerevolutioneerd. Onze kernvisie en richting blijft vastberaden ingegeven door ervaring en passie …

Goede wijn is het resultaat van een gelukkig, soms toevallig, samenspel van bodem, druif en wijngaardexpositie. Maar het eindresultaat hangt, en niet in het minst, af van hoe de wijnbouwer deze elementen cultiveert met respect voor authenticiteit.

Wijn is voor mij en mijn team een aanhoudende zoektocht naar de mooiste synergiën van ‘mens en terroir’. Memorabele wijnen voeden die passie, scherpen de zintuigen, en doen je verlangen naar die nieuwe ‘wauw’-ervaring. Je kritisch palet weet wat het wil. Je apprecieert de wijnen die je nomineert haarfijn in alle nuances. Wijn is je geliefde, waarover je alles weten wil. Waar komt ze vandaan ? Wie zijn haar ouders ? Hoe komt het dat ze is zoals ze is ? Wat heeft ze in petto? Wijn is puur, wijn beroert, wijn is leven, wijn is het respect en de band van de wijnbouwer met zijn bodem. Wijn is de liefde die we met u willen delen.

U kunt hier alvast via een korte film onze kelders te Diepenbeek ontdekken. 

John Monard