2015
2
Volgende

Horecatel 2015

13/02/2015

Ook in 2015 kan u ons terugvinden op Horecatel, het evenement van de horeca, grootkeukens en voedingsberoepen. Ieder jaar ontvangt Horecatel in Marche-en-Famenne meer dan 40.000 professionele bezoekers uit heel België en omstreken. 

Plan hier vooraf een afspraak met ons om uw bezoek vlotter te laten verlopen. (Gastronomisch Paleis – Stand 6cd7)

Wenst u een vrijblijvend bezoek van één van onze wineprofessionals om ons wijnassortiment te ontdekken? Neem dan contact met ons op.

Tot dan!

Volgende

Colette Faller, the leading lady van de Elzas

09/02/2015

Afgelopen vrijdag is “la Grande Dame de l’Alsace”, Colette Faller, op 85 jarige leeftijd van ons heengegaan. Colette Faller heeft met haar dochters Cathérine en Laurence het levenswerk van wijlen haar echtgenoot Théo Faller sinds 1979 met verve voortgezet. Steeds is ze een voorvechtster geweest van “les grands terroirs Alsaciens”.  In mei 2014 verloor ze haar geliefde dochter Laurence.

John Monard :”Colette Faller was in woorden en daden gedurende twee generatie's the leading lady van de Elzas. Colette heeft haar wijngoed weten te tillen tot aan de absolute top. Zij wist een haast militaire discipline te koppelen aan een vertederende passie om het beste te maken wat er met gezonde druiven bereikbaar is.

Beste Colette, wij zullen u missen, uw dynamiek, uw wijze woorden en onze talrijke proeverijen die we samen deden, met bijna altijd een culinair eindpunt bij Haeberlin of andere Elzassterren. Nu zijn het enkel nog onuitwisbare herinneringen…”