2013
11
Volgende

Esterlin Brut Rosé Champagne

De 'Topper' voor de feestdagen aanbevolen door De Standaard!

Verkozen door 'De Standaard' op 30 november als beste Roséchampagne!

U kunt deze telefonisch bestellen (011/230610), via mail contact@wijnmakelaarsunie.be of via onze webshop. Afhaling in onze kelders te Diepenbeek mogelijk of levering aan huis.

"Het hoge aandeel Chardonnay in de assemblage uit zich in een opmerkelijke frisheid en levendigheid. Aroma’s van Engels snoepgoed en rood fruit vervolledigen het geheel en geven een mooie vulling. Als kers op de taart worden we in de finale getrakteerd op discrete, vineuze toetsen. Deze champagne is gemaakt van 85% chardonnay 15% pinot noir en pinot meunier (rood gevinifieerd)."

Volgende

Wijnmakelaarsunie prominent aanwezig op veiling Hospices de Beaune

Een nieuwe topselectie voor onze Bourgogne liefhebbers

Elk jaar, midden november, komen professionals in Bourgondische wijnen bijeen voor de wereldbefaamde wijnveiling Hospices de Beaune. Deze viert de kwaliteit van de wijngaard, de streek en het historisch erfgoed. Wijnmakelaarsunie was prominent aanwezig op deze veiling én zorgde opnieuw voor een topselectie voor haar Bourgogne liefhebbers. Bekijk hier een filmpje.

Volgende

Wijndomein Prà (Verona - Italië) bracht een exclusief bezoek

Wijndomein Prà (Verona - Italië) bracht een exclusief bezoek aan de kelders van Wijnmakelaarsunie. Voor meer info over deze wijn, neem gerust contact met ons op. Bekijk hier alvast de foto's van de geslaagde tasting.

Volgende

Els Tibau (Vijf TV) op bezoek in onze kelders te Diepenbeek

Bekijk hier de reportage van Vijf TV over onze kelders te Diepenbeek én ontdek welke champagne is geschonken op het huwelijksfeest van Prins William en Kate Middleton, imported by Wijnmakelaarsunie for Belgium.