Domeinen > Frankrijk

Château Canon La Gaffelière

Het Château Canon La Gaffelière is een van de oudste crus van de regio die prat gaat op een reputatie van meer dan 150 jaar. In de XIXe eeuw ,was Château Canon La Gaffelière bekend onder de naam La Gaffelière-Boitard (Canon-Boitard voor sommigen), verwijzend naar de eigenaar, Monsieur Boitard de la Poterie. Nadien hoort het toe aan dokter Peyraud, over wie de archieven echter vaag blijven. In 1953 werd het landgoed gekocht door Pierre Meyrat, Burgemeester van Saint-Emilion gedurende enkele jaren. Na diens overlijden in 1969, kwam het kasteel in de etalage om in 1971 in de vakkundige handen van de familie de Neipperg te belanden.
Ontdek dit domein

Château d'Aiguilhe

Het Château d'Aiguilhe is gelegen op de hoogste heuvel langs de rechteroever van de Dordogne. De wijngaarden liggen op de grens van de Côtes de Castillon en Saint-Emilion.
Ontdek dit domein

Domaine Albert Mann

Domein Albert Mann ligt in Wettolsheim en is vandaag in handen van de twee broers Maurice en Jacky Barthelmé, bijgestaan door hun respectievelijke echtgenotes, Marie-Claire en Marie-Thérèse. Samen bewerken ze 21 ha aan wijngaarden die zich situeren in 8 gemeentes met 2 gereputeerde lieux-dits, 5 Grand Crus (7ha) en het Clos de la Faille (1ha) in monopole. Het domein werkt volledig biologisch en biodynamisch.
Ontdek dit domein

Domaine de Courcel


Ontdek dit domein