Gifts 2017/2018

Bekijk onze GIFTS 2017/2018 folder ! Klik

Welkom bij Wijnmakelaarsunie

… waar wijn beschouwd wordt als kunst

Ons uniek en zeldzaam gamma vloeit voort uit een doorgedreven deskundigheid in het milieu van de wijnbouw en uit een nauwe band met de producenten.

Oprichter John Monard maakt er een erezaak van om persoonlijk contact te onderhouden met de wijnbouwers. Dit vormt volgens hem de beste garantie dat alleen de mooiste en fijnste wijnen worden geselecteerd. Ik sta op kwaliteit zegt hij, want " le vin, c’est mon art " !

GIFTS 2017-2018

Uw relatie, onze zorg !

“De wijn opent het hart” schreef de Romeinse dichter Horatius al lang geleden. Er is geen beter geschenk dan wijn om uw erkenning op een warme en stijlvolle manier over te brengen aan uw zakelijke relaties, familie of vrienden.

Hebt u echter moeilijkheden om wegwijs te raken in de veelheid van wijnen, vertrouw dan op de ervaring van John Monard en zijn zonen. Selecteer één van de verschillende pakketten die wij zorgvuldig hebben samengesteld.

Wijnmakelaarsunie biedt u de keuze uit circa 100 unieke geschenkpakketten.
Natuurlijk kan u ook zelf uw persoonlijke wijnwensen distilleren uit ons aanbod van meer dan 1200 referenties, in alle wijntypes en alle prijscategoriëen

Bekijk hier onze webshop

Lees meer